Bloggen voor je business

Bloggen voor je business heet nu:
Durf te schrijven

 

Als je wil leren schrijven vanuit je hart, vind je op durfteschrijven.nl de perfecte cursus voor jou: Durf te schrijven. Een programma van zes weken waarin je jezelf een stijl van bloggen aanleert die bij jou past. Je ontwikkelt je eigen stem en kiest de onderwerpen en thema’s die jou blijven inspireren.

Bloggen voor je business: hoe doe je dat?

Vind je het spannend om met bloggen te beginnen? Snap ik. Bloggen is meer dan een artikeltje schrijven voor een website. Er zit een stukje van jezelf in – een mening, een ervaring, een karaktertrek. En als je er dan ook zakelijk iets mee wilt vertellen, leg je de lat nog net iets hoger voor jezelf. Want het moet wel professioneel ogen, natuurlijk.

Hoe zakelijk moet je zijn en hoe persoonlijk mag je worden?
Wat vinden je klanten ervan? Krijg je er echt nieuwe klanten mee?
Heeft het wel zin om te bloggen? Wie zit er nou op jouw artikelen te wachten?

Al die gedachten schieten door je hoofd. Jammer, want daardoor verdwijnt je zin in schrijven weer net zo snel als dat ze opborrelde.

Het wordt tijd dat jij korte metten maakt met dat wat je tegenhoudt.
Jij gaat bloggen. En ik ga je daarbij helpen.

Check voor meer informatie: durfteschrijven.nl.

 

Ik koos Eva als mijn schrijfcoach. Wat een goeie keus! Een enorme stap heb ik daarmee gezet. Wel slikken soms, ze streept zomaar de eerste vier zinnen weg waar ik zo lang op had gezweet. Of ze zegt gewoon: “Waar héb je het nou over”? Maar na 3 maanden schrijven met Eva is mijn wollige schrijven er wel af en sta ik er veel scherper in. Sterker nog, ik baalde dat die 3 maanden zo snel voorbij waren gevlogen, dus heb ik er meteen een strippenkaart achteraan genomen!
Marie-Gon Vos

kleur- & interieurexpert, inspirator & coach

Ik heb bij Eva tweemaal een schrijfcoachtraject gevolgd. Eva komt voortdurend met goede tips en ze geeft feedback waar je echt iets mee kunt. En het allerbelangrijkste: na een gesprek met haar ben je echt weer enthousiast om te gaan schrijven. Kortom, ik kan haar van harte aanraden.
Hubert Schokker

wethouder gemeente Wassenaar

Wil je op de hoogte blijven?

 

Mis geen blog, geen workshop en geen awkward moment in mijn saaie schrijversleven: meld je aan voor Quibble mail.

En volg me gerust op Instagram en LinkedIn: compleet zinloos, maar o zo gezellig!