Hoe Quibble je kan helpen

Voor zzp’ers of directeuren van kleine bedrijven zonder marketingafdeling is contentmarketing vaak een hoofdpijndossier. Het bedenken en creëren van content kost veel tijd en energie en levert vaak te weinig op. Waar ligt het aan? Doe je te weinig aan marketing of doe je net de verkeerde dingen? Zijn de blogs, vlogs, social media posts en andere content die je publiceert niet onderscheidend? Ben je niet consistent in het posten en het uitdragen van je boodschap?

Ik help je om je online presence te verbeteren en meer klanten te halen uit minder marketinginspanningen. Minimal marketing noem ik dat. Je ziet meer resultaat met minder inspanning, door te focussen op de creatie van relevante content die congruent is met waar jij of je organisatie voor staat.

Met de juiste content raak je je klanten recht in hun belevingswereld en geef je jezelf, je ambassadeurs en je salesmensen de middelen die ze nodig hebben om contact te maken met klanten.

Ik kan je helpen met:

  • een verhelderende contentmarketingscan
  • het creëren van een strategie
  • een up-to-date, SEO-vriendelijke website
  • contentcreatie of trainingen daarin, door mij of andere specialisten

Contentmarketingscan en strategie

Wat doe je nu aan marketing? En, werkt het? Wat werkt wel en wat werkt niet? Welke medewerkers zijn betrokken bij de creatie en publicatie van content volgens een duidelijk plan?

Na de Quibble Contentmarketingscan wordt (soms pijnlijk) duidelijk wat de ROI is van je marketinginspanningen. Op basis van bedrijfsdoelen maken we een strategie en een stap-voor-stap actieplan zodat contentmarketing onderdeel wordt van de bedrijfsvoering en zichtbaar bijdraagt aan de resultaten.

Up-to-date website

De levensduur van een website is drastisch afgenomen. Deden we rond 2002 nog gemiddeld zes jaar met een website, nu moet je elke twee, drie jaar je website een flinke make-over geven. De oorzaken?

  • snel voortschrijdende technische mogelijkheden, ook ten aanzien van mobiel gebruik
  • hoge verwachtingen van snel verveelde sitebezoekers
  • technische eisen van zoekmachines om vindbaarheid te optimaliseren (SEO)

Een website die niet regelmatig geüpdatet wordt, zowel qua techniek als content, krijgt gewoon minder aandacht. Het marketingvak is in de laatste drie jaar sterker veranderd dan in de tien jaar ervoor. Je website is je online vertaling van jouw visie en werkwijze – blijf bij de tijd.

Ik help je met het updaten van een website en de content, begeleid de bouw of het updaten van de website en schrijft waar nodig nieuwe teksten.

Contentcreatie

Veel content kan moeiteloos in-house gecreëerd worden – voor andere content huur je externe experts in. Quibble brengt je in contact met professionele tekstschrijvers, videospecialisten, online marketingexperts en andere deskundigen die je kunnen bijstaan in het creëren van content die naadloos aansluit bij de visie en de merkbeleving van jouw bedrijf.

Ga je zelf meer bloggen en posten, of heb je medewerkers met creatief talent? In workshops of één-op-één begeleiding/coaching leer ik je de ins & outs van contentcreatie.

Meer weten? Laten we vrijblijvend kennismaken. Klik hier en boek een koffiemomentje in mijn agenda.

Neem contact met me op

Ik ben er even niet. Stuur me een e-mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search