Privacybeleid

Quibble, gevestigd aan Jan Tooropplantsoen 6 1182 AC Amstelveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Quibble, KvK A’dam 33303332
Jan Tooropplantsoen 6 1182 AC Amstelveen, +31 (0)6 54 78 45 72
https://quibble.nl

Eva Smitt is de Functionaris Gegevensbescherming van Quibble. Zij is te bereiken via privacy@quibble.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Quibble verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit zijn de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@quibble.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Quibble verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Quibble neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Quibble) tussen zit. Quibble gebruikt de volgende (online) programma’s of -systemen:

  • Google Analytics (webverkeer), Google Mail (e-mail) en Google Calendar (agenda)
  • Calendly (inplannen afspraken)
  • Active Campaign (e-mailmarketing & CRM)
  • Pipedrive (sales CRM)
  • WordPress (website) inclusief Woocommerce i.c.m. Mollie (webshop + betalingssysteem)
  • Learndash (leeromgeving op deinspiratieacademie.nl)
  • Dropbox en iCloud (betaalde versies)
  • e-boekhouden.nl (boekhouding)

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Quibble bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je kunt te allen tijde zelf je gegevens verwijderen door te klikken op de link ‘Gegevens wijzigen’ die onderaan elke e-mail staat die je van ons ontvangt.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

Zonder aankoopgeschiedenis: tot 2 jaar na laatste interactie*
Met aankoopgeschiedenis: tot 5 jaar na laatste interactie*
Voor gegevens in Google Analytics geldt een bewaarperiode van 26 maanden.

* interactie = e-mail openen of klikken op een link in de e-mail.

Delen van persoonsgegevens met derden

Quibble verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Quibble gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Quibble gebruikt zowel functionele als analytische en tracking-cookies.

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden (tracking cookies). Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Tracking cookies zoals de Site Tracking cookie van Active Campaign gebruiken we alléén met jouw toestemming. Dankzij Site Tracking weten we welke pagina’s je bekijkt op onze website, zodat we onze diensten en marketingactiviteiten beter aan kunnen laten sluiten op jouw interesses.

Meer informatie over Site Tracking vind je hier. Meer informatie over het privacybeleid van Active Campaign vind je hier.

Google Analytics – Met de meetdata uit deze cookies kunnen we de bezoeken aan onze websites analyseren en optimaliseren voor de wensen van de bezoekers. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven, zodat we je niet persoonlijk kunnen herleiden.

De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de VS. Google stelt zich te houden aan de regels van het Privacy Shield-programma waar Google bij aangesloten is.

Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Externe links
Op onze website tref je links aan naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten onze websites. Mogelijk maken deze externe websites gebruik van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Social media links

Sommige content op onze websites kun je met één druk op een knop delen op social media. Als je wilt weten hoe deze social media met privacy omgaan, kun je hieronder doorklikken naar de privacyverklaringen van de desbetreffende social media-kanalen:

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account of via ‘pas je voorkeuren aan’. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar privacy@quibble.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Quibble zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Quibble wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Quibble neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via misbruik@quibble.nl.

Neem contact met me op

Ik ben er even niet. Stuur me een e-mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search