Schrijfcoaching

Gun jezelf drie maanden de tijd om beter te leren bloggen

 

Het lukt je maar niet het bloggen vol te houden. Het kost je te veel tijd, je weet geen onderwerpen te verzinnen of je voelt je onzeker over je teksten. Er schuurt iets in je techniek of stijl.

Dat ga je vanaf nu anders aanpakken. Je gaat minimaal twee keer per maand een blog publiceren. Samen bedenken we de onderwerpen – ik geef je feedback op elk blog dat je schrijft. Daarnaast leer ik je een aantal handige schrijftechnieken om steeds beter en makkelijker te schrijven. Practice makes perfect.

Dankzij de wekelijkse coaching:

  • schrijf je makkelijker en met meer plezier
  • beschik je over steeds meer tools en vaardigheden om betere teksten te publiceren
  • heb je altijd ideeën voor nieuwe content
  • publiceer je vaker en consistenter
  • groeit je online zichtbaarheid en trek je meer en leukere klanten aan

Wanneer gaan we beginnen?

Indien er een plek beschikbaar is, kunnen we snel aan de slag. We plannen op een vaste dag per week jouw sessies in. Die duren 1 tot 1,5 uur. En je krijgt huiswerk (ongeveer 6 uur per week): uiteraard schrijf je een blog, en waar nodig krijg je extra opdrachten om meer te oefenen.

Je schrijft de blogs ‘voor het eggie’. Je gaat ze dus ook publiceren. Hoe en waar doe je dat? Reageren mensen op jouw artikelen? Wat doe je met die reacties?

Samen zoeken we een manier van schrijven, redigeren en publiceren die voor jou prettig werkt, zodat je na drie maanden ook zonder mijn hulp verder kunt bouwen aan jouw online podium.

Ik koos Eva als mijn schrijfcoach. Wat een goeie keus! Een enorme stap heb ik daarmee gezet. Wel slikken soms, ze streept zomaar de eerste vier zinnen weg waar ik zo lang op had gezweet. Of ze zegt gewoon: “Waar héb je het nou over”? Maar na 3 maanden schrijven met Eva is mijn wollige schrijven er wel af en sta ik er veel scherper in. Sterker nog, ik baalde dat die 3 maanden zo snel voorbij waren gevlogen, dus heb ik er meteen een strippenkaart achteraan genomen!

Marie-Gon Vos

kleur- & interieurexpert, inspirator & coach

Ik heb bij Eva tweemaal een schrijfcoachtraject gevolgd. Eva komt voortdurend met goede tips en ze geeft feedback waar je echt iets mee kunt. En het allerbelangrijkste: na een gesprek met haar ben je echt weer enthousiast om te gaan schrijven. Kortom, ik kan haar van harte aanraden.

Hubert Schokker

wethouder gemeente Wassenaar

Wil je op de hoogte blijven?

Mis geen blog, geen workshop en geen awkward moment in mijn saaie schrijversleven: meld je aan voor Quibble mail.

En volg me gerust op Instagram en LinkedIn: compleet zinloos, maar o zo gezellig!