Schrijf zelf de teksten voor je website

 In drie sessies je webteksten publicatieklaar

 

Je bent al weken (lees: maanden) bezig met je website. Het ontwerp ligt er, maar die teksten… ze worden maar niet hoe je ze hebben wil. Een professionele tekstschrijver inhuren kost je al snel duizend euro, en je wil het graag zelf kunnen, want er moet meer geschreven worden de komende tijd!

 

Laat me je eerst geruststellen: het is heel normaal dat je het moeilijk vindt teksten te schrijven voor je eigen website.

 

Dat vind ik zelf namelijk ook, en ik ben al 25 jaar professioneel tekstschrijver. Ik kan anderen ontzettend goed helpen met de teksten voor hun website, maar de copy op mijn eigen site is altijd weer een zware bevalling. Meestal roep ik dan ook de hulp in van een verloskundige, eh, collega-tekstschrijver.

Je hebt iemand met een frisse blik nodig. Iemand die de juiste vragen stelt over je doelgroep en je aanbod, die uitlegt waar ‘less is more’ geldt en die je helpt de zinnen zo te formuleren dat bezoekers van je site lekker door blijven lezen en klikken.

 

Nee, ik ga de teksten niet voor je schrijven.

 

Er zijn genoeg tekstschrijvers en SEO-specialisten in de markt die dat voor je kunnen doen. Mijn kracht is dat ik jou kan laten zien hoe je zelf de teksten voor je website kunt schrijven. Jij schrijft de eerste versies, jij bepaalt wat er op de pagina’s verteld wordt – ik leer je 1-op-1 via Zoom hoe je die teksten kunt redigeren tot een goedlopend en prettig lezend verhaal.

Het schrijven van teksten voor je website is een vaardigheid waar je voor de rest van je leven profijt van hebt. Want als jij ondernemer bent, zal je vaker teksten online willen zetten.

 

Al een tijdje was ik niet meer tevreden met de teksten op mijn bedrijfswebsite. Ik had ze zelf geschreven maar dacht telkens: ik wil mijn potentiële klanten anders en gerichter aanspreken, maar hoe? Samen met Eva heb ik een nieuwe draai aan mijn teksten gegeven. Mijn website heeft nu de juiste uitstraling en brengt de juiste boodschap over. Dankjewel Eva, voor je deskundigheid en doelgerichtheid. In korte tijd veel bereikt!
Frederike Schüller

Frés Interieur

 

Het 1-2-3 coachtraject: drie sessies waarin we de door jou geschreven webteksten samen redigeren.

 

 Dankzij mijn snelkookpantechnieken ga jij snel zien hoe je je teksten krachtiger en leuker om te lezen maakt.

Tussen de sessies zit maximaal een week waarin je zelf delen herschrijft op basis van mijn aanwijzingen en jouw nieuwe inzichten.

Na drie sessies:

  • weet je waar je op moet letten bij het schrijven en redigeren van een webtekst
  • schrijf je met meer plezier en zelfvertrouwen je teksten, van blogs en columns tot ebooks en LinkedIn-updates
  • kun je eindelijk je website publiceren, met teksten die jouw doelgroep in het hart raken

Het 1-2-3-traject is een heerlijke en effectieve quick fix training, met verbluffend resultaat. je hoeft er niet voor te reizen; we doen het via Zoom. Na afloop ontvang je een opname van elke sessie zodat je alle tips en tricks nog eens rustig kunt terugkijken.

Bestel vandaag jouw 1-2-3 coachtraject, dan kunnen we misschien morgen al aan de slag. Wil je eerst meer weten? Bel me op 0654784572, dan komen we er snel genoeg achter of we een goede match zijn.

Wil je op de hoogte blijven?
Mis geen blog, geen workshop en geen awkward moment in mijn saaie schrijversleven: meld je aan voor Quibble mail.

En volg je me al op Instagram en LinkedIn?